‘IK WEET HEEL GOED WAT IK MOOI VIND VOOR IN MIJN HUIS
MAAR ZIE DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER!’

Wil jij een huis wat hèlemaal bij jou past. Welke de landelijke sfeer heeft waarin jij je helemaal thuis voelt, en waar ook je gezin, je familie en vrienden zich welkom voelen? Kortom, wil jij een huis wat voelt als een warme jas?
Het zou toch te gek zijn als jouw woondroom binnenkort werkelijkheid wordt!

Vind je dit niet een mooi vooruitzicht? Een mooi afgestemd sfeervol interieur dat gezelligheid uitstraalt en je rust geeft. Een fijne plek waar je jezelf kunt zijn en waar het heerlijk thuis komen is?

Jij wil graag (al lang) je interieur aanpassen maar vraagt je af waar en hoe te beginnen! Voor mij is dat dagelijkse kost waar ik je graag bij wil helpen.

Ik ben Kristel van Leeuwen, dé expert op het gebied van Landelijke en sfeervolle interieurs.
Het creëren van nieuwe interieurinrichtingen die passen bij jouw woonwensen zijn belangrijke onderdelen in mijn werk, zo niet het allerbelangrijkste! Denk hierbij aan complete interieurconcepten, lichtplannen, meubel-en decoratieadvies maar ook aan aankoopbegeleiding en het af-stylen van een woonhuis of een zakelijk project.
In al mijn gerealiseerde interieurs zijn landelijke invloeden terug te vinden. Het “warme en sfeervolle sausje” is mijn handtekening. Dat zie je niet alleen terug in de toegepaste schilderkleuren maar ook in de keuze van stoffering en materialen. Zo werk ik graag met linnen stoffen, (robuust)hout, natuursteen, kalk-en krijtverf, staal en beton. “Echte” materialen die van zichzelf al veel uitstraling en karakter hebben en waarmee je een interieur direct een warme sfeer kunt geven. Met diverse professionele toeleveranciers zorg ik er voor dat projecten tot een mooi eindresultaat kunnen worden gebracht en dat jij uiteindelijk in het huis van je dromen woont!

Een nieuw interieur creëren een ingewikkelde klus?
Nee hoor, niet met een duidelijk interieurplan!

Belangrijk is vooral dat je weet welke keuzes je gaat maken voor je start met je bouw, verbouw of restyling. Een persoonlijk interieuradvies gaat je veel tijd, geld, verkeerde keuzes en frustraties schelen.

Je weet vast wat je allemaal mooi vind voor in je interieur. En hebt misschien al veel mooie plaatjes uit tijdschriften en op sociale media verzameld maar vraagt je af hoe daaruit de beste keuzes te maken voor je eigen (T)huis. Want, hoe gaan al die plaatjes nu één mooi en samenhangend geheel vormen?
Geen paniek, laat mij je daarbij helpen!

Wanneer ik voor je aan de slag mag zullen we samen stap voor stap die keuzes gaan maken. We beginnen bij het begin zodat er ook structuur komt in het hele bouw, verbouw of re-stylings traject.

Door het goed aanvoelen en begrijpen van jouw woonwensen komen we uiteindelijk tot
een persoonlijk, bijzonder en sfeervol eindresultaat.

Dus heb je, net als ik, super veel zin om jouw interieur om te toveren naar een nieuw, landelijk en sfeervol geheel neem dan contact met me op.
En ben je benieuwd naar welke landelijke interieurstijl jou het meest aanspreekt, download dan eerst mijn gratis Landelijke Interieurscan! Zo heb je al de eerste stap gezet naar inzicht krijgen in jouw persoonlijke interieur voorkeur!

Spreek ik je snel?

Hartelijke woongroet,
Kristel van Leeuwen