Kristel van Leeuwen is het gezicht van woon(T)huis landelijk interieur&styling.

Met mijn opgebouwde kennis en ervaringen maak ik vanaf 2007 interieurinrichtingen, interieurontwerpen en stylingplannen die passen bij jouw woonwensen. Denk hierbij aan complete interieurconcepten, lichtplannen, stijladvies, fotostyling en aankoopbegeleiding. In al mijn gerealiseerde interieurs zijn landelijke invloeden terug te vinden Niet alleen in de schilderkleuren maar ook in de keuze van stoffering en materialen. Zo werk ik graag met linnen, (robuust)hout, kalk-en krijtverf maar ook met staal en beton. “Echte” materialen die van zichzelf al veel uitstraling en karakter hebben geven een interieur direct een warme sfeer. Mijn netwerk bestaat inmiddels uit diverse professionele toeleveranciers waarmee projecten tot een mooi eindresultaat kunnen worden gebracht.

Als fotostylist maak ik regelmatig sfeer-en stylingreportages en ‘binnenkijk specials’ voor interieurmagazines zoals Wonen Landelijke Stijl die al sinds 2011 de lezers inspireren voor hun eigen interieur.

woon(T)huis landelijk wonen & styling is in 2016 een samenwerking aangegaan met AOZ interieur. Wij zijn met ‘natuurlijkSTOER woonbeleving’ een bureau van interieuradviseurs waarbij totaalconcepten worden uitgewerkt voor de particuliere als zakelijke markt. Ons kantoor met showroom zijn te vinden op het landelijke terrein van ‘de Mouthoeve, beleef en onderneem’ in Boekel. We zijn geopend op afspraak.

Werkwijze
Middels een vrijblijvend gesprek aan huis of op mijn kantoor bespreken we de woonwensen. Het aanvoelen en begrijpen van deze wensen zijn heel belangrijk om tot het gewenste eindresultaat te komen. Na dit gesprek volgt een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden. Wanneer de offerte akkoord is ga ik aan volgens afspraak aan de slag.

× Bericht via WhatsApp