Kristel 58

Mijn naam is Kristel van Leeuwen en in 2007 begonnen met mijn eigen zaak. “Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Toen mijn broer als zelfstandig interieurontwerper een eigen bedrijf begon ben ik gemotiveerd geraakt om ook een opleiding te gaan volgen tot interieurstyliste.

Mijn adviezen zijn heel divers, voor nieuwbouw en bestaande huizen, van een kleuradvies tot een totaaladvies voor meubelopstelling, verlichting, kleur en styling.” Bij een passend interieuradvies is het aanvoelen en begrijpen van de wensen van de opdrachtgever heel belangrijk. “Alleen dan kom je samen tot het gewenste resultaat.

Een reden waarom mensen bij mij terecht komen is de landelijke woonstijl die typerend is voor mij. Het is warm, stoer en sfeervol. Ik kan ook prima uit de voeten in een interieur waar men juist strakke lijnen en vormen wil. Je kunt mijn stijl herkennen doordat het altijd warm en behaaglijk is. Een stylingadvies van mijn hand is nooit koud en afstandelijk, maar geeft een heerlijk (T)huis gevoel.”