Life is Beautiful

Gisteren was het dan zover! In het programma Life is Beautiful van RTL4 werd het item uitgezonden waarin ik praat over de verven van Pure&Original… Vanuit mijn eigen huis en vanaf mijn eigen bank.Zoals ik al schreef vorige week was het onwennig en spannend en geheel nieuw allemaal voor mij maar het is uiteindelijk een leuk stuk geworden! Met dank aan de montage!

Na de uitzending kreeg ik allemaal leuke reacties van vriendinnen en familie maar ook van mijn volgers op Facebook. Erg leuk en erg bedankt allemaal. Positieve reacties ook op ons huis waar ik natuurlijk erg trots op ben en blij van wordt. Daarom zal ik in mijn blog regelmatig een bericht schrijven over wat er staat in mijn huis en hoe ik iets heb gedaan om het er zo uit te laten zien.

Hier dan ook meteen maar de eerste! Om toch nog in de kalkverven-sferen te blijven hier een foto van een wand in mijn woonkamer. Die heb ik met Deep Earth van Pure&Original geschilderd. Het is een warme donker bruin/grijze kleur. Deze kleur maakt de ruimte donkerder, dat is waar, maar het draagt zeker bij aan een heel knusse en warme sfeer en dat vind ik veel belangrijker.

Vooral in de winter, en dan zitten we er het vaakst, is het behaaglijk, ook omdat de haard dan aan is en deze dezelfde kleur heeft gekregen. Eén mooi geheel. Met de juiste combinaties van deze verf en materialen als oud hout krijg je een stoere uitstraling. De takken heb ik al ruim een jaar, het zijn rozenbottels die inmiddels zijn ingedroogd. Als je er niet aan komt ( want anders vallen de besjes er zo af ) doen ze het nog héél goed voor de sfeer…. Het wandrek is van staal en oud hout en een ontwerp van mijn broer Marco van Leeuwen. Als je interesse hebt dan kun je deze zien en bestellen via www.dutchlionheart.com. Deze vind ik echt een eyecatcher en gaat dan ook nooit weg.

Hartelijke groet,

Kristel